Кирилівка знову занурилася у спортивне життя

В березні розпочалися змагання спартакіади Кирилівської селищної ради.

Доміно

Першим видом спартакіади стало доміно. Відкрив змагання головний суддя Роман Сердяєв. В своїй промові він розповів про умови проведення та види змагань заплановані в цьому році, а також побажав перемоги командам в чесній боротьбі.

В змаганні з доміно прийняло участь п’ять команд. Боротьба за призові місця точилося до останнього туру. В підсумку п’яте місце посіла команда «Рятівник» на четвертому місці опинилася команда « Юність». Трете місце за командою  Хвиля» (Олег Третяк та Дмитро Єрмолаєв), друге місце за командою «Бодрість» (Олександр Єрмолаєв та Олександр Акінжели). Не очікувано але справедливо перемогу отримала команда «Громада» Володимир Гаас та Ігор Вишневецький).  Всі призері змагань нагороджені грошовою винагородою та грамотами від Кирилівської селищної ради.

Також команда яка посіла перше місце була нагороджена цінним  призом, який надав житель селища Олексій Городній.

Нарди

Другим видом змагань спартакіади були нарди. За правилами ці ігри командні. Склад команди — три учасника: два хлопця та одна дівчина. В цих змаганнях брало участь чотири команди.  Всього дві команди в своєму  складі мали дівчат тому між цими командами й точилася боротьба за перше місце.

Отож першими стала знову «Громада» (Олександр Жеребець, Володимир Гаас та Людмила Соболь). Другі — команда «Хвиля» (Сергій Становий, Юрій Живков та Наталя Каширіна), третьою стала команда « Юність» (Сергій Гопанюк та Ігор Вишневецький). На четвертому місці — команда «Рятівнік».

Всі призері змагань булі нагороджені грошовою винагородою та грамотами від Кирилівської селищної ради.

Теніс

Третім видом змагань був настільний теніс який проходив у будинку культури №1. У змаганнях брали участь п’ять команд. Склад команди — три учасника: два хлопця та одна дівчина. І знову тільки три команди мали третю ракетку. Боротьба за  призові місця точилося до останнього туру. В підсумку п’яті — «Рятівник» , четверті — «Бодрість» , треті — команда « Юність» (Віктор Козоріз, Віталій Шершньов та Анастасія Морозова). На другому місці опинилася команда «Громада» (Володимир Гаас, Роман Качан Роман та Юлія Піріх). І на першому місці команда «Хвиля» (Сергій Становий , Євген Шершньов та Наталя Каширіна). Всі призері змагань булі нагороджені грошовою винагородою та грамотами від Кирилівської селищної ради. Оргкомітет спартакіади дякує дирекцію будинку культури №1 та дирекції Азовської школи за надання приміщення для змагань.

Також оргкомітет хоче відзначити, що в цьому році чомусь не приймає участь в спартакіаді команда «Кордон». Наступні змагання відбудуться 7 травня — легкоатлетична естафета, а 22 травня — перетягування каната , та стрільба з пневматичної гвинтівки. Оргкомітет дякує всім командам та їх капітанам за участь в спартакіаді.

Поділитися новиною в соцмережах:

Може бути цікаво: