Фестивальні успіхи колективів Кирилівського Будинку культури №2

Протягом 18-26 червня в Кирилівці проходили різноманітні фестивалі мистецтв.

19 червня хореографічні колективи «Веселі молодиці», денс -ансамбль «Юнона» та зразковий ансамбль «Юнона» прийняли участь у Всеукраїнському багатожанровому фестивалі «ZIRKA» -«Зіркове літо-2016» та у V Міжнародному фестивалі-конкурсі хореографічного мистецтва «Azovdance». Цікаві та яскраві номери наших колективів не могли залишити байдужими професійне журі у складі Заслуженого артиста України Маркова Л.В., головного спеціаліста відділу регіональної політики управління соціокультурного розвитку регіонів Міністерства культури України С.Л.Давидової та інших.

У Всеукраїнському багатожанровому фестивалі «ZIRKA» -«Зіркове літо-2016» наші всі три колективи стали лауреатами І ступеню отримавши дипломи та кубки.

У V Міжнародному фестивалі-конкурсі хореографічного мистецтва «Azovdance» хореографічний колектив «Веселі молодиці» стали лауреатами І та ІІІ ступеню та отримали дипломи та кубки. Денс ансамбль «Юнона» та зразковий хореографічний ансамбль «Юнона» стали лауреатами ІІ ступеню та отримали також дипломи та кубки.

З 21 по 24 червня відбувся VI Міжнародний фестиваль мистецтв «Екзотик – шоу». В цьому фестивалі прийняли участь вокальний ансамбль «Мрія» — керівник Ольга Комкова та стали лауреатами І ступеню, хореографічний колектив «Веселі молодиці»-керівник Людмила Кузьменко, який завоював Гран-прі в номінації «хореографія», денс-ансамбль «Юнона» — керівник Людмила Кузьменко стали лауреатами І ступеню. Любительське об’єднання «Для дому, для душі» — керівник Світлана Шиян стало лауреатом Гран прі в номінації «Прикладне мистецтво». Анастасія Пилипчук стала володарем Гран прі в номінації «Вокал» — керівник Тетяна Лисенко та Наталка Куц стала лауреатом І ступеню. Вихованці театру мініатюр «Азов» Вікторія Щусь та Владлен Щербина стали лауреатами І ступеню — керівники – Віталій та Світлана Шиян , а Анастасія Гнєздовська стала володарем Гран прі в номінації «Художнє слово» та була запрошена керівником фестивалю «ZIRKA» Є.О.Ляховою на відбірковий тур до міста Дніпра 26 червня, де Анастасія стала лауреатом І ступеню та отримала запрошення на фінал конкурсу 17 вересня.

Всі учасники отримали дипломи та кубки, а також позитивний настрій на подальшу творчу роботу. Колективи висловлюють слова подяки Кирилівському селищному голові Малєєву І.В. за підтримку колективів та водіям  Аненку Ю.М. та Плентюку В.І.

С.Шиян – художній керівник Кирилівського БК №2

фестивали_6 фестивали_5 фестивали_4 фестивали_3 фестивали_2 фестивали_1

Поділитися новиною в соцмережах:

Може бути цікаво: