Відкриття сезону кирилівські бійці почали з перемог та дебюту

Спортсмени відділення хортингу з ДЮСШ Азовець відкрили свій турнірний сезон на Чемпіонат Київської області з хортингу, який пройшов 10 лютого в Ірпіні.

Це був офіційний турнір з присвоєнням кандидатів в майстри спорту та майстрів спорту за віком. Перед початком турніру наші спортсмени прийняли участь у спільному тренуванні зі спортсменами з команди «Спарта» в смт. Гостомель. Тренування, за запрошенням, проводив кирилівський тренер Руслан Галигін. А наступного дня розпочалися змагання.

В категорії до 14 років наших спортсменів чекала невдача. Стас Путеньов програв в першому поєдинку один бал. Це була несподівана для команди поразка. Проте тренери не засмутилися. Вони врахували всі помилки та недоліки, і в подальшому будуть над цим працювати.

На цьому турнірі дебютувала Оля Любова. Спортсменка тренується з вересня 2017 року, і демонструє гарні результати. Дівчинка дуже працьовита, вихована. Вона виступала в категорії 6-7 років до 30 кг. Оля провела один двобій, і виграла його достроково задушливим прийомом.

Тренери бажають сім’ї Любових йти у тому ж напрямку у спортивному вихованні дитини.

— Ми разом зробимо ще одного чемпіона, — зазначив тренер Руслан Галигін, коментуючи виступ Олі.

В категорії 8-9 років від нашої команди виступали два професіонали, у яких за плечима по 15 турнірів на рік. Олег Олександров та Дмитро Жерновий є Чемпіонами Європи та призерами міжнародних турнірів. У них була найбільша за чисельністю категорія. Всіх учасників поділили на дві групи А і Б. Хлопці за день провели по 5 поєдинків. В результаті вони стали першими в своїх групах. За рішенням організаторів турніру їх не стали зводити у двобої між собою і дали два перших місця в цій категорії.

Добре виступила Христина Опалькова. Вона перемогла свою суперницю нокаутом. Неабияку майстерність показав і Артем Галабурда. Він провів три поєдинки і всі закінчив достроково. Олександр Віркун провів один бій, який закінчив достроково і здобув перемогу. Підготували спортсменів тренери Руслан Галигін та Віталій Головко.

На команду попереду чекає ще два турніру. Після них команда цілий місяць буде готуватися до Чемпіонату світу. Підготовка проходитиме або вдома, або в Енергодарі, де, як зазначив тренер, вони збираються задіяти борців.

Вся команда та тренери щиро вітають з 45- річчям свого командного лікаря і батька Віктора Віркуна — спортсмена, який разом з командою вже майже 10 років .

Також Щиру подяку наставники команди виражають і батьківському комітету. Велика завдячність Ганні Олександровій, яка вирішує численну кількість організаційних проблем, що є важливими для команди. Відомо, що Ганна вже має суддівську категорію, і продовжує далі навчатися. Отже незабаром в нашій команді з’явиться свій суддя, який знає всі тонкості проведення поєдинків.

Велика подяку місцеві бійці висловлюють Кирилівській селищній раді за допомогу у організації поїздки на чемпіонат.

ХК 1 ХК 2 ХК 3

Поділитися новиною в соцмережах:

Може бути цікаво: