Депутат і берегиня Галина Карабут — переможниця обласного конкурсу

Мешканка нашої громади Галина Карабут стала однією з «Господинь свого краю».

Напередодні Міжнародного жіночого дня  в облдержадміністрації традиційно, відбулося нагородження переможців обласного конкурсу «Господиня свого краю».

Цього року за звання кращих господинь змагалися 227 жінок у 16 номінаціях, з них конкурсна комісія на чолі із заступником голови облдержадміністрації Едуардом Гугніним обрала 51 господиню  кращу у своїй справі.

Галина Карабут на початку року стала учасницею цього конкурсу. Жінка працює вчителем Атманайської ЗОШ вже 30 років.  Всі хто її знає розповідають про неї як про чуйну, гарну жінку, турботливу дружину та маму. Її уроки завжди відрізняють оригінальністю та цікавістю.

До кожної із справ за які вона береться, Галина Анатоліївна підходить з великою відповідальністю. Так сталося і в 2016 році. Коли вона, заручившись підтримкою на той час селищного голови Атманаю Ігоря Сажнєва, вирішила відкрити на території села «Зелену садибу» — осередок зеленого туризму. Це місце де всі бажаючі можуть  навчитися чомусь новому та просто відпочити душею.

Галину Карабут було обрано і до депутатського корпусу Кирилівської селищної ради. Окрім цього вона ще й помічник депутата Запорізької обласної ради Геннадія Шевченка. Односельці повсякденно звертаються до неї за допомогою та за порадою. Галина Анатоліївна завжди зустрічає всіх зі щирою посмішкою і намагається допомогти у вирішенні будь-яких проблем.

В обласному конкурсі «Господиня свого краю» Галина Анатоліївна здобула перемогу у номінації  «Громадський діяч». Це жінка, яка на всі 100% достойна носите це горде звання – «Господиня свого краю».

foto

Поділитися новиною в соцмережах:

Може бути цікаво: