Чемпіонат по кінному спорту приніс кирилівським спортсменам перемогу

На базі кінноспортивного клубу «Патріот Запоріжжя» на острові Хортиця пройшов відкритий Чемпіонат Запорізької області з кінного спорту. Спортсмени з усієї України показали свою майстерність в подоланні смуги перешкод.

У змаганнях взяли участь 7 команд із міст та районів Запорізької області, понад 40 вершників з кінних клубів та дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Всі спортсмени були серйозного рівня – це і першорозрядники та кандидати у майстри спорту, а також чемпіони України.  ДЮСШ  «Азовець» представляли Анастасія Матвєєва та Людмила Табакова.  Наші дівчата виступали у відкритому класі змагань, де знаходилися юніори та дорослі.

Змагання проходили два дні. Рівень змагань по складності маршрутів був наближений до рівня Чемпіонату України. Для суддівства змагань були запрошені судді національної та вищої категорії з  м. Дніпра та Запоріжжя. В перший день  було заявлено чотири маршрути з висотою 60 см., 80 см., 100 см., 110 см.. На першому маршруті з висотою 60 см. . Анастасія узяла золото змагань.  Другого дня маршрути виявилися ще важчими і починалися з висоти 70 см.. На маршруті з висотою 70 см. і 90 см. Анастасія Матвєєва виборола дві бронзові медалі. Варто зазначити, що у маршруті з висотою 90 см. брали участь 25 спортсменів. Анастасія показала все на що здатна і в результаті 3 місце. Людмила Табакова у загальних заліках ввійшла до першої п’ятірки спортсменів.

Переможці та призери чемпіонату отримали дипломи, медалі та кубки Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації, а найвправніші вершники — призи від спонсорів. Підготував спортсменок тренер Олександр Силін. Велику подяку за змогу прийняти участь у змаганнях спортсменки та тренер висловлюють Кирилівській селищній раді.

Поділитися новиною в соцмережах:

Може бути цікаво: