Оголошення про конкурс грантів на започаткування, відновлення та розширення мікро-, малих та середніх підприємств Донецької, Луганської та Запорізької областей

Програма Організації Об'єднаних Націй із відновлення та розбудови миру за підтримки Європейського Союзу запрошує місцевих жителів та внутрішньо переміщених осіб, взяти участь у конкурсі на здобуття грантової підтримки.

До конкурсу запрошують жителі, які проживають на  підконтрольних Уряду України територіях Луганської та Донецької області, та в районах Запорізької та Донецької областей уздовж узбережжя Азовського моря.

З метою системного та сталого розвитку пріоритетних секторів економіки цільових регіонів, грантова підтримка надаватиметься для реалізації бізнес-проектів в таких секторах: 1)виготовлення кераміки; 2) текстильна промисловість; 3) індустрія гостинності (в т. ч. готельно-ресторанний сектор, індустрія розваг та відпочинку); 4) виробництво харчових продуктів; 5) зернові та олійні культури; 6) молочні продукти та яловичина; 7) домашня птиця та яйця. Додатково можуть бути підтримані грантові заявки, які мають відповідний зв’язок з пріоритетними секторами.

Гранти надаються виключно повнолітнім, дієздатним та правоздатним громадянам України, що постійно проживають на цільових територіях. Не можуть одночасно претендувати на отримання гранту особи, які перебувають між собою у родинних зв’язках (наприклад, учасником конкурсу є одночасно чоловік та дружина, або батько й донька/син). У такому разі грант може бути надано лише одному члену родини. Грантоотримувачі будуть зобов’язані впровадити свої бізнес-плани протягом 60 днів після отримання коштів.

Для отримання інформації щодо умов конкурсу та процедури подачі заявок запрошуємо звертатися до Творчого центру ТЦК, а саме: на сайт ТЦК — www.ccc-tck.org.ua/active/окремий сайт грантової програмиhttp://my-ccc.org/kohkypc-1.html; на сторінку ТЦК в соціальній мережі Facebookwww.facebook.com/ccc.creative.centre; або електронною поштою info@ccc.kiev.ua, або за телефоном 0 (800) 406 411.

Для участі в конкурсі бажаючі повинні заповнити заявку і з необхідними додатками подати її ВИКЛЮЧНО з 23 вересня 2019 року через он-лайн систему прийому заявок за посиланням www.grant.ccc-tck.org.ua.

Кінцевий термін подання заявок: до 23:59 (за київським часом) 1 жовтня 2019 року. Неповні заявки, та заявки, що надійшли пізніше встановленого терміну, будуть автоматично відхилені.

Адміністративну та організаційну підтримку грантового конкурсу забезпечує Благодійний фонд «Творчий центр ТЦК».

Більш детальна інформація про конкурс та його вимоги, рекомендації з підготовки бізнес-планів та інструкція з подачі он-лайн заявки розміщені в Посібнику з підготовки та подання заявок на участь у конкурсі.

Додатково, в кожній цільовій області будуть проведені інформаційні заходи щодо роз’яснення умов конкурсу (графік інформаційних заходів буде розміщений на вищенаведених інформаційних ресурсах).

 

Поділитися новиною в соцмережах:

Може бути цікаво: