Боксер з Кирилівки став чотириразовим чемпіоном України

Олександр Балабін у черговий раз довів, що йому немає рівних боксерів на теренах нашої країни.

Найбільший за кількістю спортсменів Чемпіонат України з боксу серед юніорів 2004-2005 р.н. проходив у Одесі з 7 до 13 жовтня. Участь у ньому брали 338 боксери з усієї держави. Жодне зі змагань у цьому році не збирало такої кількості спортсменів та тренерів.

У вазі 66 кілограмів виступав і наш досвідчений та титулований боксер, кандидат у майстри спорту, вихованець ДЮСШ «Азовець» Олександр Балабін.

У вазі Олександра на Чемпіонаті виступали 23 боксери. Тому йому належало для перемоги результативно провести 5 боїв. І Олександр не підвів свого тренера Андрія Щетініна. Після 4-х зустрічей наш боксер вийшов до фіналу. У боротьбі за золото Чемпіонату Олександрові довелось зустрітися з досвідченим боксером, теж кандидатом у майстри спорту, з Вінниці.

— Усі три раунди цього нелегкого бою пройшли під диктовку Олександра, — каже його тренер Андрій Щетінін. — Тож і результат став прогнозованим. З перевагою по очках 30:27 мій підлеглий отримав заслужену перемогу.

Після цієї перемоги наш боксер став чотирикратним чемпіоном України і підтвердив звання кращого боксера країни у вазі 66 кілограмів.

В планах нашого чемпіона та його тренера — підготовка до Турніру найсильніших, яку він пройде 20 листопада на зборах у Харкові. Сам Турнір найсильніших відбудеться на початку грудня у Добропіллі Донецької області. У ньому візьмуть участь кращі боксери з декількох країн.

Чемпіон України та його тренер щиро завдячують за підтримку селищному голові Івану Малєєву, директору ДЮСШ «Азовець» Артему Тельчарову та усім небайдужим жителям громади, які допомагають розвиватися боксу у Кирилівці.

Поділитися новиною в соцмережах:

Може бути цікаво: