Співоча та танцююча громада вшанувала свої таланти

В п'ятницю, 8 листопада працівники культури Кирилівської об’єднаної територіальної громади відзначили своє професійне свято.

Наша громада багата талановитими, обдарованими, всебічно розвиненими особистостями. Вони дарують людям радість, несуть культуру в кожне серце і душу. Творчі колективи, які займаються в будинках культури прославляють Кирилівську громаду на всю Україну і не тільки.

Розпочалося святкування з привітань та нагородження. Кирилівський селищний голова Іван Малєєв,  начальник відділу культури та туризму  Якимівської районної державної адміністрації Тетяна Нечібай та директор КЗ «Центр культури, дозвілля та мистецької освіти Кирилівської селищної ради Якимівського району Запорізької області» Світлана Шиян нагородили працівників клубних установ та ветеранів праці в культурній сфері грамотами та подяками.

Грамотою Департаменту культури та туризму, національностей та релігій Запорізької обласної державної адміністрації за багаторічну плідну працю, відданість справі, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток культури Якимівського району нагородили  відому місцеву співачку, музиканта, керівника багатьох творчих колективів Ольгу Комкову.

Подяку від комунальної установи «Обласний методичний центр культури та мистецтва Запорізької обласної ради» вручили Ніні Шевченко, Анатолію Янєву, Сергію Шпигунову, Тетяні Лисенко, Ганні Чмир-Протасовій, народному аматорському ансамблю циганської пісні та танцю «Хітана» (кер.- Ганна Саркісова), народному аматорському хоровому колективу «Азовські зорі» (кер.- Леонід Петрусенко), народному хору «Берегиня» (кер.- Алла Ванькевич).

Грамотою  Якимівської державної адміністрації за активну творчу діяльність із збереження розвитку та пропаганди української національної культури, високий художній рівень та виконавську майстерність, активну участь в організації дозвілля населення були  нагородженні  Ірина Мирна, Людмила Соболь, Юлія Шиян, Сергій Пєтухов, Тетяна Дудкіна, театральний колектив «Театральні сходинки» (кер.- Людмила Віхляєва), вокально-інструментальний ансамбль «Хороший настрій» (кер.- Сергій Шпигунов), дитячий театральний колектив «Мозаїка» (кер.- Вікторія Кольчієнко), зразковий хореографічний колектив «Юнона» (кер.- Людмила Кузьменко), зразковий хореографічний колектив «Фантазія» (кер.- Юлія Тисячна), хореографічний ансамбль «Акварель» (кер.- Марина Бєлічкова), вокальний ансамбль «Берегиня» (кер.- Ірина Ручкіна), вокальний ансамбль «Мрія» (кер.- Ольга Комкова).

Грамотами від Кирилівської селищної ради та подяками від комунального підприємства «Центр культури, дозвілля та мистецької освіти Кирилівської селищної ради» за сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомий внесок у розвиток культури Кирилівської громади були нагородженні кращі працівники культури нашої ОТГ.

Квіти та слова подяки звучали і в адресу Зінаїди Фоміной та Валерія Жукова, які стояли у витоків культурного життя в Кирилівці.

Завершилося свято чудовим концертом. Свої запальні музичні композиції, які супроводжувалися щирими оплесками дарували гості з Якимівки Сергій Младьонов, Володимир Чадаєв та Ігор Головін . Завдяки їм присутні в залі поринули у пісні своєї молодості.  Гарний настрій, посмішки на обличчі заполонили зал та зарядила гостей на всі вихідні.

 

Поділитися новиною в соцмережах:

Може бути цікаво: