Свято Атманаю пройшло із концертом, футболом та подарунками

День села пройшов весело, яскраво і дуже сподобався місцевим жителям та гостям.

Розпочався День Атманаю з футбольного матчу між командами громади на Кубок Філібера. Видовищні спортивні змагання завершилися нагородженням переможців.

Продовжилося свято села відкриттям вуличної торгівлі у центрі Атманаю. Там працювали палатки, де кожний бажаючий міг скуштувати смачного шашлику, шурпу, солодощів. Від депутата обласної ради Геннадія Шевченка на святі працювала палатка, де усі бажаючи змогли отримати смачної гречаної каші, а маленькі відвідувачі святкування — різноманітні соки. А ще для дітлахів працював ігровий розважальний майданчик, облаштований підприємцями з Мелітополя. Окрім цього, місцеві підприємці влаштували невелику виставку-продаж своєї продукції.

Урочисті заходи розпочалися у місцевому Будинку культури. Усіх атманайців привітав голова Кирилівської громади Іван Малєєв. Він побажав Атманаю подальшого стрімкого розвитку у дружньому родинному колі нашої ОТГ. Також Іван Володимирович від керівництва громади подарував Атманайській школі спортивні мати, а Будинку культури — праску та проектор із великим екраном.

Почули жителі Атманаю та гості і поздоровлення від депутата обласної ради Геннадія Шевченка та в.о. старости Атманайського СО Ігоря Сажнєва.

Більше двох годин усіх присутніх розважали творчі колективи Атманаю, Солоного та Кирилівки. Великими оваціями зал зустрічав усіх творчих жителів нашої громади, які виступали у цей день на сцені.

Завершилося святкування Дня Атманаю великою дискотекою.

Поділитися новиною в соцмережах:

Може бути цікаво: