Кирилівський боєць буде виступати на професійній арені

Чемпіон України та Європи, переможець Кубку Світу Станіслав Путеньов візьме участь у профі-турнірі ММА.

Професіонали змішаних єдиноборств зберуться 28 березня у Дніпрорудному на традиційний турнір «Minerfin Cup — 2020». Вперше у турнірі братимуть участь юнаки до 16-17 років. Вони проведуть лише 2 бої, проте судити їх буде суддя міжнародної категорії, старший тренер збірної України з ММА Микола Бурля. Хлопці вийдуть на ринг у шоломах та захисних накладках на ногах, на відміну від інших учасників турніру, які не вдягають амуніції.

Підбір бійців проводив відомий український матчмейкер Володимир Шемаров. Саме він запросив Станіслава та його тренера Руслана Галигіна на змагання.

— Для нас це величезна подія, що нашого бійця запрошують в професійний турнір, — каже тренер Кирилівського чемпіона Руслан Галигін. — Показово, що вперше на такому престижному турнірі братимуть участь юнаки 16-ти і 17-ти років, які проведуть всього два бої і серед них наш Стас Путеньов.

Станіслав 28 березня о 20:00 зустрінеться із відомим колегою з дніпровського клубу «Вітязь» Володимиром Кожем’якою, який вже має досвід у професійних боях. Тренер кирилівського спортсмена каже, що його вихованець активно готується до цього бою і буде у формі, коли вийде на професійний ринг.

Поділитися новиною в соцмережах:

Може бути цікаво: