Підозри на коронавірус у трьох жителів Кирилівки не підтвердилися

Медики Кирилівської ОТГ продовжують пильно слідкувати за станом здоров'я жителів громади.

У п’ятницю, 17 квітня, до Азовської амбулаторії звернулися двоє жителів Кирилівки із симптомами, схожими на симптоми Covid-19. Вони мешкають разом і знаходяться у родинному зв’язку. Їм було зроблено аналіз на експрес-тестах на коронавірус. Аналіз показав позитивний результат.

Після цього медики взяли у пацієнтів біоматеріал для проведення повторного ПЦР-тесту на коронавірус. Також біоматеріал на ПЦР-тест був взятий у особи, яка знаходиться  у близькому контакті з цими жителями Кирилівки. Матеріал негайно був відправлений на лабораторне дослідження у Запоріжжя.

Результати цього дослідження довели, що підозри на коронавірус у цих трьох жителів Кирилівки не підтвердилися. Зараз вони знаходяться вдома із діагнозом ОРВІ.

Директор КНП «Амбулаторія загальної практики сімейної медицини» Ірина Мохур звертається до жителів Кирилівської ОТГ із проханням у разі виникнення симптомів ОРВІ чи пневмонії негайно звертатися за телефонами до своїх сімейних лікарів. Номера телефонів сімейних лікарів можна знайти у деклараціях, підписаних із ними.

Бережіть себе та здоров’я оточуючих!

Поділитися новиною в соцмережах:

Може бути цікаво: