Поліцейські виявили у жительки Косих банку з канабісом

Співробітники Кирилівського відділення поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області викрили жінку, яка обґрунтовано підозрюється в незаконному зберіганні за місцем свого мешкання наркотичного засобу рослинного походження.

За інформацією начальника Кирилівського відділення поліції Сергія Денисенко, в ході досудового розслідування під час санкціонованого обшуку в одному із приватних домоволодінь в селі Косих Якимівського району, за місцем мешкання жінки 1965 року народження, в господарчій будівлі поліцейськими виявлено та вилучено скляну пляшку з рослинною речовиною сіро-зеленого кольору у сухому стані з характерним запахом коноплі. Згідно висновку експертизи, наркотична речовина «канабіс» є особливо небезпечним наркотичним засобом, обіг якого заборонений.

Слідчим жінці повідомлено про підозру за ознаками ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт та матеріали кримінального провадження слідчим скеровано до Якимівського районного суду.

Поділитися новиною в соцмережах:

Може бути цікаво: