Напередодні курортного сезону Кирилівку звільняють від незаконного бізнесу

Малі архітектурні форми, які знаходяться на території селища без дозвільних документів та власники яких не сплачують податки до бюджету громади, активно демонтуються за рішенням Комісії Кирилівської селищної ради з питань благоустрою та торгівлі.

Практика демонтажу та вивезення кіосків, вагончиків, батискафів, лотків та інших малих архітектурних форм, які знаходяться на території смт Кирилівка незаконно і у яких здійснюється незаконна торгівельна діяльність, продовжується. Напередодні курортного сезону Комісія з питань благоустрою та торгівлі разом із комунальниками посилюють роботу у цьому напрямку.

Так на вул. Федотова коса, навпроти б/в «Енергетик» 21 квітня було демонтовано та вивезено декілька МАФів, які там знаходились незаконно. Їхні власники Кирилівській селищній раді невідомі. Приписи Комісії щодо оформлення паспорту прив’язки або продовження терміну його дії вони не виконали. Усі ці МАФи знаходяться у аварійному та неналежному зовнішньому стані.

У Комісії Кирилівської селищної ради з питань благоустрою та торгівлі повідомляють, що відтепер такі рейди із вивезенням незаконних МАФів з вулиць Кирилівки почастішають і будуть тривати до тих пір доки у селищі не залишиться жодного незаконного об’єкта торгівлі та надання туристичних послуг.

На черзі на вивезення знаходяться ще декілька МАФів на вул. Федотова коса, якщо їхні власники не відгукнуться у найближчий час.

Нагадаємо, згідно  наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 №244 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності» ( надалі – Порядок) підставою для розміщення ТС є паспорт прив’язки.  Для оформлення паспорту прив’язки або продовження терміну його дії просимо звернутися до Кирилівської селищної ради за адресою вул. Приморський бульвар, 1, кабінет №5.

Поділитися новиною в соцмережах:

Може бути цікаво: